Saturday, December 6, 2008

masa terluang #3



" coba kau coba ... "

Faizal Tahir

executive director : ni scan n siapkan

noda : bila nak ni?

executive director : petang ni

noda : dateline tulis kat sini lagi 2 minggu?

executive director : client nak tgk rough esok

noda : rough ke final design?

executive director : buat je la kasi sampai final.. nnt aku tunjuk kat client yg rough punya la..

noda : nak final tak sempat petang ni.. lagipun mcm mana nak dpt rough kalau straight buat final ?

executive director : ( buat tak denga ) ni scan n siapkan..nak petang nnt..

noda : .................

........................................petang.......................

executive director : dah siap design tu?

noda : blom

executive director : eh.. esok nak tunjuk kat client camne?

noda : eh kata nak tunjuk yg rough punye kan?

executive director : yelah..mana yg rough nya pon?

noda : ni scan n tunjuk ke client..

executive director : hah???

noda : balik dlu~

3 comments:

N for Nadirah said...

wakaka.siyut je yu.

awak tu keje private.mane ade such of deadline..mesti designer kan? haaaa.lagi lah

ok sori bebel.
bebel, complaining bla bla yada yada is my middle name..x sampai hati nk bebel kat org.so blog la medium nye.

adeyh.

mediocre sadist said...

nice! aku suka anything that combines white and red.

buat satu utk aku, seben bernoda..

mawhahahahahahahaa

mediocre sadist said...

woi pakcik, aku tag ko!