Wednesday, March 25, 2009

untuk kesekian(6th pic) kali nya haha

Instructions:
1) Go to your photos folder in your computer.
2) Go to the 6th folder of photos.
3) Go to the 6th picture in that folder.
4) Put the picture on your blog and description of it.
5) Invite 6 friends to join the challenge.
6) Link them in your blog and let them know they have been challenged.

ok bila sini dia
tricky sket.. sbb last 2 weeks kot si sarah tag gua kat FB , gua dah buat n kluar gamba lama dia sambil memegang cigar, haha gua tak jadi upload, :p

dalam 2 minggu tu
folder dah ber update dengan kemasukan gambar-gambar baru haha

gua buat lagi skali setelah di
tag oleh arkhaios haha , kluar gamba ni pulak



p/s : pssttt beliau sedang available skarang dan tgh mencari pasangan sehidup semati untuk bayar bil air wahahahaaha :p

dammit!
haha apsal gamba minah ni lagi? haha gua rename folder tu ( haha :p ) pegi "next" 6th folder, 6th pic adalah gambar berikut ,



ah sangat gua tercabar keimanan ketika melihat gambar ini, satu peringatan kepada gua tentang macam mana selera gua satu ketika dahulu ( aicehh, poooodaaahhhhh satu ketika dulu konon!! :p ) haha gua tak puas hati jugak, gua rename folder itu, mcm tadi gak haha :p

gambar ini pulak yang keluar , ok , gua serender , malas dah nak
rename2 folder, huhuh

gamba dia dengan kekasih barunya, ramai orang kata seiras gua, dem!~ :p hahah



seiras ke? dem!~ hahaha cilake!

gua taknak
tag sapa2 hahah ni saja aktiviti membuang masa. :p hoho

2 comments:

Jiji said...

Aku tengah membuang masa@!~

Nanti aku buat@!~

mediocre sadist said...

mwahahahahahahahahaha!! siot! siap bagi promosi tu!