Monday, April 20, 2009

masa buang - depres diri - jangan bukan-bukan

15 - 1:01pm · cuba menaip status / komen / frasa / dengan tatabahasa yang betul mulai sekarang.

14 - 2:21pm · sudah hilang sense of humor nya untuk hari ini.

15 - 1:01pm · sedang berharap supaya tidak berhenti berharap.

16 - 3:11am · selepas hari ini mungkin aku jadi orang lain, noktah atau koma? entah.


17 - 12:34pm · adalah seorang Casual Smoker, berpendapat, gambar2 ngeri di kotak rokok tidak lah begitu berkesan kerana masih ada beberapa option seperti , cigarette case/tampal stiker/spray/kopek kulit kotak rokok, well, the last one hanyalah kaedah mat rempit kental

20 -
12:34pm · seperti orang lain, pernah merindukan satu zaman lalu (zaman belajar/mengajar/diajar/kurang ajar/tak sejajar). Ada yang berkata , "let bygone be bygone" , " jangan diingat perkara lalu" , namun tidak boleh rasanya kerana saya seorang 'Happy-Go-Lucky' yang suka memendam dendam secara diam dan senyum selalu :) .

20 - 6:12pm · perlu khayal dalam dunia sendiri untuk redakan depresi diri. hrm, mabuk atau masturbasi? *ini adalah cakapan figuratif, harap maklum dan sila tekan butang satira.

loser.

3 comments:

Jiji said...

1. 9:50am: Perot lapar tapi takde makanan. Tsk.

Life In Mono said...

why so heavy my fren??

nodadosa said...

jiji : lapar juga gua ni

bang bet : ahli kelab jiwa luka mmg macam ni. :p